У Житомирі затримали полковника служби цивільного захисту за отримання хабара » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримали полковника служби цивільного захисту за отримання хабара

Автор: news_maker від 12-09-2014, 13:05, переглядів: 1 706

У Житомирі затримали полковника служби цивільного захисту за отримання хабара

Оперативники УБОЗ затримали під час отримання неправомірної вигоди працівника центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області.

Відносно 42-річного чоловіка розпочато кримінальне провадження, у ході якого уже встановлено неодноразовість отримання службовцем хабарів. Як повідомив начальник УБОЗ УМВС України в Житомирській області Володимир Лупащенко, підозрюваного було затримано безпосередньо під час отримання ним неправомірної вигоди у розмірі понад 3 тисяч гривень від підлеглих. У ході розпочатого досудового розслідування попередньо встановлено причетність службовця до ще понад десяти подібних фактів. Загальна сума неправомірно отриманої вигоди становить близько 16 тисяч гривень.

Нині у рамках кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин. Чоловіка затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням провадження проводить прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України.

Відповідно до санкції статті, чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: