Визначено переможців у фінальних змаганнях з рукопашного бою у Житомирській області » Новини Житомира
 
 


Визначено переможців у фінальних змаганнях з рукопашного бою у Житомирській області

Автор: news_maker від 16-09-2014, 13:54, переглядів: 1 854

Визначено переможців у фінальних змаганнях з рукопашного бою у Житомирській області

У Житомирі 15 вересня відбувся спортивно-патріотичний вечір, присвячений відзначенню 20-ї річниці з дня створення федерації рукопашного бою Житомирської області. На захід завітали перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь, один із перших командирів 95-ої окремої аеромобільної бригади полковник Віктор Чабоненко, начальник Житомирського військового інституту ім. С. Корольова Державного університету телекомунікацій, генерал-майор Юрій Даник.
У рамках відзначення були проведені змагання з рукопашного бою у п’яти вагових категоріях: до 35 кг (діти 10-11років), 65, 75, 80 і 90 кг. Фінальні зустрічі чемпіонату області з рукопашного бою проводяться за правилами Національної федерації рукопашного бою України «повний контакт», формула бою: 1 раунд по 3 хвилини.
У першому фінальному поєдинку у ваговій категорії до 65 кг зустрілися майстер спорту з рукопашного бою, неодноразовий призер Чемпіонату Європи, призер та чемпіон чемпіонатів України – Дмитро Бережницький та чемпіон України 2013 року срібний призер ЧУ 2014 р., бронзовий призер Кубку Світу з ММА-2013, бронзовий призер чемпіонату України з ММА-2014 – Анатолій Оськін. Перемогу здобув Анатолій Оськін.
Другий фінальний поєдинок у ваговій категорії до 75 кг відбувся між неодноразовим призером та чемпіоном України з рукопашного бою та панкратіону, бронзового призеру кубку Світу з кікбоксингу Володимиром Ванатом та неодноразовим призером чемпіонатів України з рукопашного бою та панкратіону Богданом Лисенком. Першість цього разу належить Володимиру Ванату.
У віковій категорії 10-11 років до 35 кг зустрілися срібний призер ЧУ з рукопашного бою 2013 року, чемпіон області з бойового самбо Артем Черниш та призер ЧУ з рукопашного бою 2013 року, чемпіон області з бойового самбо – Михайло Журавський. Переміг у двобої Артем Черниш.
У ваговій категорії до 80 кг змагалися призер Чемпіонату Європи, призер Чемпіонату України, КМС Олександр Сокольчук та призер Чемпіонату України з рукопашного бою, призер Чемпіонату України з панкратіону Андрій Лісіцький. Кращим визнали Андрія Лісіцького.
У ваговій категорії до 90 кг зустрілися бронзовий призер ЧУ з панкратіону 2013 р., призер чемпіонату України з рукопашного бою Віктор Порскало та бронзовий призер з рукопашного бою, ЧУ 2014 р. Віталій Верешко. У цьому двобої перемога за Віктором Проскало.
Керівник Житомирської обласної організації футбольно-спортивного товариства «Динамо» Леонід Українець розповів, що за 20-річчя федерації рукопашного бою в Житомирській області пройдено нелегкий, але показовий шлях. Підготовлено 15 майстрів спорту, 4 майстри спорту міжнародного класу, сотні кандидатів у майстри спорту. Велика увага приділяється роботі з дітьми та підлітками, постійно відкриваються нові секції та гуртки із навчання рукопашному бою.
Директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь привітала всіх з 20-річчям федерації рукопашного бою в Житомирській області, у якій виховують сильних не тільки тілом, але й духом. Саме у такому напрямку потрібно виховувати молодь.
За дорученням голови облдержадміністрації Сергія Машковського Світлана Гресь вручила почесну грамоту за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту області, за високий професіоналізм та з нагоди 20-річчя з дня створення Житомирської обласної федерації з рукопашного бою Володимиру Манаєнкову.
Крім того, під час спортивно-патріотичного вечора були відзначені випускники федерації рукопашного бою області, учасники АТО – Артем Дідура, Сергій Ванат та Сергій Зайнчковський. Глядацька зала кілька хвилин аплодувала стоячи і дякувала нашим героям за мужність, проявлену у боротьбі за незалежність держави.
Визначено переможців у фінальних змаганнях з рукопашного бою у Житомирській області
Визначено переможців у фінальних змаганнях з рукопашного бою у Житомирській області
Визначено переможців у фінальних змаганнях з рукопашного бою у Житомирській області

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: