Житомирські юні інспектори увійшли у п'ятірку кращих » Новини Житомира
 
 


Житомирські юні інспектори увійшли у п'ятірку кращих

Автор: news_maker від 16-09-2014, 14:03, переглядів: 1 094

Житомирські юні інспектори увійшли у п'ятірку кращих

Команда «АвтоЛад» Тетерівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Житомирського району, повернулась із XXXVIII Всеукраїнського зльоту загонів ЮІР (юних інспекторів руху), участь в якому приймали переможці обласних змагань з усієї України, що проходив у ДП «Санаторний комплекс «Пуща-Озерна», що знаходиться в м. Києві
На урочистій лінійці, присвяченій відкриттю змагань, із вступним словом до присутніх звернувся перший заступник начальника ДДАІ МВС України Сергій Будник, усіх ЮІРівців привітали почесні гості, відбувся святковий концерт. Наступного дня в змагання вступили загони ЮІР. За програмою першим було проведення конкурсу «Юний регулювальник», де учасники вправно розводили транспортні потоки, переводили пішоходів через дорогу. Черговим іспитом стали змагання «Велоестафети». Майже десяток загонів після двох етапів реально претендували на призові місця, але на всіх чекав найсерйозніший з етапів – «Знання ПДР». Неабияку обізнаність у наданні першої медичної допомоги показали ЮІРвці у конкурсі «Медична допомога». Заключний етап – конкурс «Агітбригад» тривав цілий день. Чого тут тільки не було, яких сценічних рішень не приймали учасники! Були тут і вистави, і шоу, і концерти, і пісні з танцями. Слід відмітити, що в цьому конкурсі особливо вдалим та змістовним був виступ загону ЮІР із Житомирщини, про що жваво перемовлялися керівники команд інших областей та й не оминуло увагою вдалий виступ шановне журі.
Команда «АвтоЛад» гідно представила Житомирську область і на урочистому закритті зльоту отримала диплом за загальне 5 місце серед 21 команди-учасниці змагань та отримала подарунки на згадку про незабутні дні, проведені в атмосфері сміху, дружби і доброзичливості.


Житомирські юні інспектори увійшли у п'ятірку кращих

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: