Житомирські ДАІшники упродовж декількох годин встановили винуватця наїзду на пішохода » Новини Житомира
 
 


Житомирські ДАІшники упродовж декількох годин встановили винуватця наїзду на пішохода

Автор: news_maker від 23-09-2014, 13:20, переглядів: 1 234

Житомирські ДАІшники упродовж декількох годин встановили винуватця наїзду на пішохода

У Житомирському районі водій автомобіля збив на дорозі пішохода та, намагаючись уникнути відповідальності, втік. Уже за декілька годин працівники УДАІ УМВС встановили його особу та розшукали чоловіка. За фактом залишення потерпілого у небезпеці та спричинення йому тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, відкрито кримінальне провадження.
Близько 3 години ночі до чергової частини УДАІ УМВС в Житомирській області надійшло повідомлення про те, що на одній із доріг Житомирського району смертельно травмовано пішохода, 44-річного місцевого жителя. Водій-учасник трагічної автопригоди з місця події зник.
Під час проведення огляду працівники Державтоінспекції, що прибули на місце пригоди, виявили речові докази, серед яких й уламки скла переднього лівого покажчика повороту, що могли належати транспортному засобу-учаснику ДТП. Також опитуванням можливих свідків трагедії було встановлено, що наїзд на пішохода скоєно автомобілем марки ВАЗ-2101.
В ході проведення розшукових заходів працівники ДАІ перевіряли усі схожі автомобілі, що перебували на обліку в районі, та, зрештою, натрапили на винуватця автопригоди. В одному із домоволодінь Житомирського району правоохоронці виявили розшукувану ВАЗівку з механічними пошкодженнями, характерними для наїзду на перешкоду. За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу міліції. 24-річний власник автівки зізнався у вчиненні ДТП, яка виявилася смертельною для пішохода. Тепер усі обставини пригоди має з’ясувати слідство.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: