На Житомирщині припинили протиправну діяльність двох депутатів селищної ради » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині припинили протиправну діяльність двох депутатів селищної ради

Автор: news_maker від 25-09-2014, 13:19, переглядів: 995

На Житомирщині  припинили протиправну діяльність двох депутатів селищної ради

Так, співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками міліції викрили та припинили протиправну діяльність двох депутатів селищної ради Житомирського району, які вимагали та одержали 80 тисяч гривень неправомірної вигоди від місцевого мешканця.
Про це повідомляє прес-служба УСБ України в Житомирській області.
Встановлено, що посадовці – голова та член земельної комісії сільради – пообіцяли житомирянину посприяти у відведенні двох земельних ділянок загальною площею 0,115га. Свій вплив на земельну комісію та селищну раду депутати «оцінили» у 80 тисяч.
Після передачі правопорушникам наприкінці серпня п.р. «авансу» у 40 тисяч гривень питання про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок було позитивно вирішено як під час засідання земельної комісії, так і на відповідній сесії селищної ради.
24 вересня 2014 року співробітники СБУ, в рамках розпочатого кримінального провадження за частиною 3 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 3 ст. 368 (прийняття позиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, затримали одного із посадовців «на гарячому» під час отримання решти обумовленої суми.
У порядку ст. 208 КПК України обох правопорушників затримано та доставлено до ізолятора тимчасового тримання.
Нагадаємо, що повідомляти про факти корупційних діянь та зловживань посадових осіб потрібно за телефоном обласного контактного центру: 0-800-301-025,(0412) 55-89-57.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: