У Малині наряд ДСО затримав чоловіка, який хизувався холодною зброєю перед перехожими » Новини Житомира
 
 


У Малині наряд ДСО затримав чоловіка, який хизувався холодною зброєю перед перехожими

Автор: news_maker від 9-10-2014, 14:23, переглядів: 1 014

У Малині наряд ДСО затримав чоловіка, який хизувався холодною зброєю перед перехожими

У дивакуватого малинчанина міліціонери вилучили ніж, який той демонстрував просто посеред вулиці перехожим. Для винесення процесуального рішення за даним фактом чоловіка доставили до міськвідділу міліції.

Патрулюючи вулиці м. Малина, бійці чергового наряду групи затримання Державної служби охорони помітили, як на зупинці метушиться якийсь чоловік і від нього сахаються інші перехожі. Підійшовши ближче, міліціонери побачили, що підозрілий молодик чомусь чіпляється до людей і демонструє їм свій ніж.

Втім перед правоохоронцями, які одразу ж опинились поряд нього, чоловік передумав хизуватися зброєю, сховав ножа в кишеню і спробував зникнути. Проте міліціонери охорони його наздогнали і викликали на місце події слідчо-оперативну групу. 36-річний житель свою неадекватну поведінку пояснити не зміг. Тож небезпечний предмет у нього вилучили та відправили на експертне дослідження. А його самого доставили до міськвідділу для визначення правової кваліфікації події.

Слід зазначити, що чинне кримінальне законодавство за носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї передбачає покарання у вигляді застосування штрафних санкцій, громадських робіт, арешту від 3 до 6 місяців, обмеження волі до 5 років або ж ув’язнення строком на 3 роки.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: