В Житомирі обговорили питання впорядкування торгівлі квітами » Новини Житомира
 
 


В Житомирі обговорили питання впорядкування торгівлі квітами

Автор: news_maker від 15-10-2014, 14:36, переглядів: 1 334

В Житомирі обговорили питання впорядкування торгівлі квітами

У Житомирі відбулись громадські слухання, під час яких обговорювали питання доцільності знаходження квіткарів по вулиці Небесної сотні. Згідно рішень сесії міської ради, торгівля, починаючи з червня цього року на всіх прилеглих до Житнього ринку вулицях вважається незаконною.
Однак, квіткарі не бажають виконувати правила і не збираються полишати, за їх словами, вже звичні для всіх житомирян торгові місця. Тож для того, аби знайти компромісне рішення міська влада вирішила провести громадське обговорення.
"Ці громадські слухання проводяться з метою вивчення думки громади, обміну своїми позиціями пересічних житомирян. Отож влада міста дуже хоче дізнатися, яка ситуація сьогодні є в місті Житомирі", – звернулась до присутніх на обговореннях начальник департаменту власності і ринкових відносин міської ради Вікторія Краснопір.
Однак, як з'ясувалось, на громадські слухання прийшли в переважній більшості тільки представники квіткарів. Тому як такого діалогу, а тим паче громадських слухань не відбулося. Квіткарі однозначні у своєму рішенні – переходити нікуди не збираються. І на це, за словами їхнього представника, у них є всі підстави. Торговці квітами вже розробили і узгодили із всіма дозвільними службами проект квіткового павільйону, який вони мають намір збудувати.
У свою чергу перший заступник міського голови, Сергій Сухомлин наголосив, що влада міста намагалась знайти альтернативні варіанти розміщення квіткарів, однак жоден із запропонованих їх не влаштовує:
"Ми намагаємось зробити все що можливо, але вас влаштовує тільки вулиця Небесної сотні, але на жаль, у місті так не можна зробити взяти прийти і сказати що ми будемо торгувати там де нам зручно, потрібно враховувати також інтереси й інших житомирян".
Тож чи буде вулиця Небесної сотні дійсно схожою на вулицю з упорядкованою торгівлею та новими архітектурними формами, ми дізнаємося найближчим часом. А поки міська влада закликає пересічних житомирян активніше долучитись до обговорення цього питання.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: