Житомирські лісівники передали донецьким колегам броньовик » Новини Житомира
 
 


Житомирські лісівники передали донецьким колегам броньовик

Автор: news_maker від 24-10-2014, 15:38, переглядів: 1 355

Житомирські лісівники передали донецьким колегам броньовик

Бойова розвідувально-дозорна машина, на якій білокоровицькі лісівники охороняли ліси від порушників, поїхала до Слов'янська. Олевський район завжди був проблемним у відношенні лісо порушень. Тому в 2011 році для більшої ефективності рейдів лісової охорони придбали військову техніку – БРДМ-2, розповідає головний лісничий Білокоровицького лісгоспу Олександр Тараканець:
"Була створена бригада в кількості шість чоловік, і вони за графіком їздили по лісгоспах і надавали послуги по охороні угідь від лісопорушників і браконьєрів".

На цій машині бригада мала можливість проїхати по бездоріжжю, подолати водні перепони і перекрити дорогу лісокрадам, які в основному використовують для цих цілей потужні автомобілі. Траплялися і курйозні випадки, згадують лісівники:
"Якось були ми неподалік кордону з Білоруссю, і нас прикордонна застава прийняла за бойовиків, які їздять по лісу. Вони тоді ще не знали, що є державна лісова охорона, яка має таку техніку".
На запитання, чи не шкода розлучатися з такою машиною, лісівники відповідають, що на сході країни вона зараз колегам потрібніша.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: