Тригірські лісівники – володарі Гран-прі » Новини Житомира
 
 


Тригірські лісівники – володарі Гран-прі

Автор: news_maker від 31-10-2012, 20:16, переглядів: 2 762

Тригірські лісівники – володарі Гран-прі

Тригірське лісництво ДП "Житомирське лісове господарство" цього року стало переможцем обласного галузевого конкурсу на кращий благоустрій контори лісництва та рекреаційну ділянку. В лісництві переконані – це заслуга всього колективу, а в результаті – завжди приємно йти на роботу і працювати серед такої краси, каже бухгалтер лісництва Галина Лисогор: "Просто приємно ходити на роботу, навкруги така краса, що аж дух перехоплює. До нас уже і досвід переймати приходили, на нашу альпійську гірку, на наші клумби. У нас вони цвітуть з ранньої весни до глибокої осені. І, коли сніг впаде, кожна рослинка по-своєму неповторно виглядає".

А рекреаційний пункт "Діброва", неподалік села Дениші, є справжнім витвором мистецтва. Тут цікаве і оздоблення, і саме місце розташування. Хто ще цього не бачив, може послухати лісничого Тригірського лісництва Валерія Іщука: "Тут майже все зроблено з підручних матеріалів, з коріння дерев. І сама ділянка дужа гарно розташована – тут і дорога, і річка, така хвиляста місцевість. Ми навели тут порядок і тепер маємо таку красу".

На цій ділянці все зроблено руками майстра Миколи Яковенка. Диво-місце з'явилося тут за півтора місяці. Микола Іванович каже, що планів по облаштуванню "Діброви" він має ще чимало: "Планів було багато, я просто не встиг всього зробити, тому що було прохання зробити все до Євро-2012 і нас піджимав час. А так планів чимало. Хочеться ще зробити біля річки пірс, лавочки, альтанки, щоб люди біля води відпочивали"

Як поінформували нас в обласному управлінні лісового та мисливського господарства, тригірські лісівники в конкурсі зовсім трішечки обійшли колег-суперників з Дубовецького лісництва Коростишівського держлісгоспу, які в результаті посіли перше місце. Друге – у лісівників Радовельського лісництва Білокоровицького держлісгоспу, третіми у конкурсі на кращий благоустрій контори лісництва та рекреаційну ділянку стали лісівники Миропільского лісництва Бердичівського держлісгоспу.

Тригірські лісівники – володарі Гран-прі

Тригірські лісівники – володарі Гран-прі

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: