Підкуп ЗМІ набирає нових обертів » Новини Житомира
 
 


Підкуп ЗМІ набирає нових обертів

Автор: news_maker від 24-10-2014, 17:32, переглядів: 1 354

Підкуп ЗМІ набирає нових обертів

Колись могутня і всесильна «Партія регіонів» сьогодні втратила свої важелі впливу на просте населення і переживає важкі часи. Вперше за багато років партія відмовилася від участі у виборах через значне скорочення чисельності народних депутатів у складі фракції. Однак безліч нібито «колишніх» регіоналів направляються в Раду під прикриттям інших партій і як самовисуванці в мажоритарних округах.
Перебуваючи на вершині Олімпу «Партія регіонів» захопила медіа простір, де повсюдно вироблялися піар компанії партії, Януковича та наближених депутатів.

Протягом декількох місяців популярність Партії регіонів істотного знизилася. Однак деякі народні депутати досі займають міцні позиції за рахунок «білого» піару, який поширюють електронні та друковані джерела. Влада використовує статус і повноваження для підкупу деяких ЗМІ для поширення необхідної їм інформації.
Серед багатьох з «колишніх» регіоналів подібну тактику підкупу ЗМІ використовує нардеп В. І. Развадовський, що становит загрозу для проведення демократичних і чесних виборів. Підкуп ЗМІ є дешевою технологією відбілити темні плями репутації, спосіб виглядати в очах простих громадян чесним і порядним депутатом. Замовлення хвалебних текстів, красива передвиборна мова, приписування чужих заслуг собі (як це було у випадку з матеріальною допомогою Свято-Юр'ївській церкви) - це ще не весь послужний список нардепа В. І. Развадовського.
Справа в тому, що В. І. Развадовський у своєму буклеті «Благодійна та політична діяльність» представив звіт виборцям про повсюдну матеріальну допомогу храмам для будівельно-ремонтних робіт, а саме Свято-Юр'ївській церкві. Однак це абсолютна брехня і стаття була замовна, оскільки настоятель храму дав спростування даної інформації. Після чого послідувала «подачка» з боку команди нардепа В. І. Развадовського, щоб згладити подібний казус. Насправді ж споруда і відновлення храму відбувалося за сприяння народного депутата В. Кропивницького.
За В. І. Развадовським тягнеться ряд інших порушень: фінансовий підкуп виборців, залякування і тиск на підприємців. Факти є факти, вибір за Вами! Настав час подивитися правді в очі і визначити майбутнє країни. Яким воно буде, залежить тільки від Вас!

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: