У Житомирі проходять позачергові вибори народних депутатів України » Новини Житомира
 
 


У Житомирі проходять позачергові вибори народних депутатів України

Автор: news_maker від 26-10-2014, 19:08, переглядів: 1 583

У Житомирі проходять позачергові вибори народних депутатів України

В.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк очолює міську оперативну групу щодо забезпечення належних умов проведення виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

Сьогодні в.о. Житомирського міського голови разом з головою ОВК №62 Олександрою Лаетіною, заступником міського голови Євгенієм Демчиком і керуючим справами виконавчого комітету Житомирської міської ради Петром Кудряшовим провела об’їзд дільниць і цікавилась, як організований процес голосування.

Любов Цимбалюк зазначила, що вибори у Житомирі проходять належним чином, кожному виборцю створені умови для реалізації його конституційного права вибору.

В.о. Житомирського міського голови висловила сподівання на високу активність житомирян під час сьогоднішніх виборів та закликала мешканців міста прийти на виборчі дільниці і зробити свій вибір: «Чим вища активність виборців – тим сильніша влада. Кожен повинен зробити всій вибір, тоді влада буде враховувати думку більшості громадян».
Також Л.В. Цимбалюк зауважила, що сьогодні цілодобово працюватимуть судді. До 20.00 год. житомиряни можуть звернутися до Центру надання адміністративних послуг з приводу вклеювання до паспорту громадянина України фото при досягненні 25,45-річного віку.


За попередніми даними міської оперативної групи щодо забезпечення належних умов проведення виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року всього станом на 14.00 год. проголосувало 56944 виборці, що становить 33% від зареєстрованих виборців.

У Житомирі проходять позачергові вибори народних депутатів України
У Житомирі проходять позачергові вибори народних депутатів України

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: