В. Развадовський заплутався в церквах, подачках і брехні » Новини Житомира
 
 


В. Развадовський заплутався в церквах, подачках і брехні

Автор: news_maker від 27-10-2014, 17:06, переглядів: 2 142

В. Развадовський заплутався в церквах, подачках і брехні

Виборча кампанія на фінішній прямій. Тому деякі кандидати в народні депутати (які, по всій видимості, передчувають своє падіння) намагаються максимально облити брудом своїх опонентів, підняти в повітря і роздути до непомірних масштабів якийсь незначний факт, притягнути за вуха дані, які не відповідають дійсності.
Скільки б «правдивих» аргументів наводила команда від кандидата в народні депутати В. Развадовського з метою відбілити його заплямовану репутацію - все одно громадськість знає своїх «героїв» в обличчя.
Водночас отець Ігор офіційно заявляє, що під час зведення церкви не зазначалися фінансові надходження від кандидата в народні депутати В. І. Развадовського.
При цьому В. Развадовський апелює також до обігу Романовського протоирея Василя, який підписався під своєю заявою проти В. Кропивницького за «пляшку горілки і кілька рублів». Оскільки вже близько року відсторонений від служби за пияцтво.
Очевидно, В. І. Развадовський не гребує в застосуванні погроз, підкупу і обману виборців (неодноразово підтверджено показаннями свідків), що забороняє закон України «Про вибори народних депутатів України» у статті 74 і є карається кримінально. З цього приводу в ЦВК відправлена ​​скарга на В. Развадовського від кандидата в народні депутати України у виборчому окрузі № 67 Дорофєєва Дмитра Олександровича.
Д. Дорофєєв пред'явив звинувачення В. Развадовському в застосуванні неправдивої інформації в агітаційній діяльності та непрямому підкупі виборців, що поза черговий раз доводить використання незаконних методів боротьби за голоси виборців.
Не варто сліпо робити свій вибір! Якщо кандидат відомий деякими добрими справами (які за великим рахунком скоюються напередодні виборів) варто все ж задати собі питання: в яку сторону може змінитися майбутнє держави з нібито «колишнім» регіоналом в складі народних депутатів Верховної Ради України? Прийшов час творити нове майбутнє! Вибір за Вами!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: