Редактор «Сільського життя» не впізнав свою газету » Новини Житомира
 
 


Редактор «Сільського життя» не впізнав свою газету

Автор: news_maker від 27-10-2014, 17:10, переглядів: 2 231

Редактор «Сільського життя» не впізнав свою газету

За словами головного редактора газети «Сільське життя» В. В. Івановського було зафіксовано факт розповсюдження газети «Сільське життя» Кропивницьким В. М..
Звичайно, кращий захист – це напад. Адже В. В. Івановський не збирається підтверджувати інформацію про те, що газета давно проплачена В. Й. Развадовським та в ній публікується неправдивий матеріал про його опонентів.
Зазначимо, що спецвипуск, з яким В. В. Івановський спутав свою газету «Сільське життя» з агітацією за кандидата в народні депутати Кропивницького В. М., є статтею про «Сільське життя».
Редактор газети остаточно заплутався. Адже очевидним являється той факт, що це агітаційний матеріал. Сплутати абсолютно неможливо, оскільки на головній сторінці чітко видно елементи агітаційної листівки В. Кропивницького. Крім того навіть дитина зрозуміє, що в червоній рамці вказано лише посилання на те, що вирізка взята з газети «Сільське життя». Якщо головний редактор не бачить різниці між своєю газетою та агітаційним матеріалом, тоді про що можна говорити.
Факт залишається фактом: В. М. Кропивницький не публікувався в газеті «Сільське життя». В передвиборчій кампанії кандидата використовувались лише вирізки із цієї газети. Можливо тепер В. Івановський нарешті зрозуміє свою помилку.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: