Житомирська школа №35 відзначила 75-річний ювілей » Новини Житомира
 
 


Житомирська школа №35 відзначила 75-річний ювілей

Автор: news_maker від 15-11-2014, 22:03, переглядів: 2 410

Житомирська школа №35 відзначила 75-річний ювілей

14 листопада 2014 році у Міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди 75-річчя від дня заснування загальноосвітньої школи I-III ступенів №35.

Привітати колектив викладачів та учнів школи з ювілеєм прийшли заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський, заступник начальника управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації Микола Костюченко, голова Богунської районної ради Людмила Янушевич, начальник Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова Юрій Даник, в.о. начальника управління освіти міської ради Олег Лобунець, депутати Житомирської міської ради Олександр Величко, Валерій Онопрієнко та Ірина Янчук, директори закладів освіти міста Житомира, педагоги та учні ЗОШ №35.

Директор загальноосвітньої школи №35 Тетяна Ларіонова привітала присутніх і зауважила, що у цьому навчальному закладі з 2008 року впроваджена система національно-патріотичного виховання, а навчально-виховний процес будується на засадах козацької педагогіки.

Зі словами вітання з нагоди 75-річчя навчального закладу до колективу учителів, учнів та батьків школи звернувся заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський: «75 років - це визначна подія у житті школи, у сфері освіти Житомира. Відчувається, що колектив школи, учні та батьки – одна дружна родина, де завжди підтримають і зрозуміють».

Олександр Бочковський вручив кращим педагогам школи подяки виконавчого комітету Житомирської міської ради та зауважив, що саме у цій школі на високий рівень піднято національно-патріотичне виховання: «Дуже добре, що у Житомирі є місце, де діти можуть отримати подібне виховання і можуть продовжити навчання, адже у Житомирі є Житомирський військовий інститут імені С.П. Корольова. Небагато міст в Україні, де є така можливість, де є школи, які надають військово-патріотичне виховання, та інститут, який допоможе патріотам втілити мрію і отримати справжню професію».

Свою творчість присутнім у цей день дарували дитячий хор загальноосвітньої школи №35, тріо народних інструментів «Болеро» та солісти Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера Сергій Слєсаренко, Ліна Шеремет.
Житомирська школа №35 відзначила 75-річний ювілей
Житомирська школа №35 відзначила 75-річний ювілей

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: