На Житомирщині правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення горілки » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення горілки

Автор: news_maker від 28-11-2014, 13:26, переглядів: 1 575

На Житомирщині правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення горілки

Працівники Романівського райвідділу міліції вилучили у 41-річного місцевого жителя понад 7 тон самогонної закваски, 400 л готового продукту та складові й обладнання для його приготування. Потужне виробництво оковитої чоловік облаштував у себе вдома.

Побачене під час санкціонованого обшуку у домогосподарстві місцевого жителя вразило навіть досвідчених правоохоронців, адже обсяги виробництва, які той налагодив, завчасно уявити було важко.
У прибудові до власного будинку господар встановив величезний перегонний апарат ємністю понад 500 літрів, а сировину та готову продукцію зберігав у 200-літрових промислових бочках.

Усього правоохоронці вилучили 36 бочок з 7200 л спиртової закваски, 400 л готового продукту, інші складові для виготовлення оковитої, посуд та обладнання.
- З початку року дільничними інспекторами міліції було виявлено близько двох десятків осередків самогоноваріння, до адміністративної відповідальності притягнуто 52 місцевих жителя, - повідомив начальник Романівського РВ УМВС Валентин Підгаєцький. – Серед них був і теперішній фігурант провадження, однак належних висновків він не зробив, а навпаки, збільшив потужності власного виробництва.

Слідчими райвідділу розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Незаконне зберігання з метою збуту, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв карається штрафом від 17000 до 34000 гривень з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.
Загалом же, як повідомив заступник начальника УМВС Житомирщини Юрій Лебідь, упродовж поточного року на працівники міліції виявили понад 7, 5 тисяч порушень антиалкогольного законодавства. З домашніх ґуралень правопорушників вилучено понад 3 тисячі літрів готового самогону, майже 12 тисяч літрів закваски та близько 350 самогонних апаратів. Відповідно, усі правопорушники притягнуті до адміністративної відповідальності, судами на них накладено штрафи на загальну суму понад 220 тисяч гривень.
На Житомирщині правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення горілки

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: