На Житомирщині правоохоронці затримали автоугонщика » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині правоохоронці затримали автоугонщика

Автор: news_maker від 10-12-2014, 18:10, переглядів: 1 125

На Житомирщині правоохоронці затримали автоугонщика

У Лугинському районі області, допоки заявниця працювала у нічну зміну на підприємстві, злодій викрав її автомобіль, залишений неподалік місця роботи. Працівники міліції того ж дня знайшли і угнаний транспортний засіб, і нічного «автолюбителя».
8 грудня до чергової частини Лугинського РВ УМВС близько 5.30 зателефонувала жителька району, яка повідомила про крадіжку. Жінка розповіла правоохоронцям, що працює на місцевому хлібозаводі, де виробничий процес організовано позмінно. Тож, коли доводиться трудитися уночі або пізнього вечора, зазвичай, користується власним авто Форд-Сієра. Цього разу уранці, закінчивши роботу та вийшовши з цеху, заявниця виявила відсутність транспортного засобу.
Коли працівники слідчо-оперативної групи Лугинського РВ УМВС прибули до місця події, додатково з’ясувалось, що жінка, очевидно, поспішаючи напередодні увечері, забула в авто ключі від замка запалення. Під час першочергових слідчо-розшукових заходів було встановлено, що незнайомець, пізнього вечора, скориставшись необачністю автовласниці, спокійнісінько сів до салону машини та поїхав у невідомому напрямку.
Відтак заходи міліції було спрямовано на пошук транспортного засобу та водночас встановлення особи нічного автоугонщика. Відповідні орієнтування та повідомлення були розіслані у міськрайоргани сусідніх районів області.
Втім уже за кілька годин інспектори УДАІ місцевого відділу міліції виявили неподалік с. Літки цього ж району розшукуваний автомобіль.
сайт
Молодика, який залишив транспортний засіб у полі через завдані технічні несправності, затримали уже працівники карного розшуку. Нічним автолюбителем виявися 21-річний житель райцентру, раніше хлопець уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. За його словами, цього вечора він просто прогулювався, коли звернув увагу на авто із ключами у дверцятах з водійської сторони. Вирішив скористатись нагодою і покататись.
Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Парубкові може загрожувати покарання від штрафу до позбавлення волі на термін до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: