Коростишівському педагогічному коледжу 145 років » Новини Житомира
 
 


Коростишівському педагогічному коледжу 145 років

Автор: news_maker від 12-12-2014, 16:51, переглядів: 2 426

Коростишівському педагогічному коледжу 145 років

У державній системі освіти Коростишівський педагогічний коледж – самостійний вищий навчальний заклад І рівня акредитації. Це один із найстаріших педагогічних осередків України, який протягом 145 років підготував близько двадцяти тисяч педагогів центрального регіону України.
11 грудня з нагоди річниці від дня заснування закладу відбувся урочистий захід, під час якого відзначили кращих викладачів і студентів, продемонстрували виставку творчих робіт та провели святковий концерт. Колектив коледжу привітали гості, серед яких – голова обласної ради Віталій Француз. Він наголосив, що, вкотре відвідавши коледж, знову переконався у тому, які тут здібні учні та професійні викладачі, що коледж попереду в науці і в навчанні, в творчості і в господарюванні.
«Дійсно, керівник цього закладу – господар. Він одним із перших зрозумів, що ситуація, яка складається на газовому ринку, і те, що може відбуватися у цьому опалювальному сезоні, вимагає прийняття неординарних рішень. Тому ще до початку зими з допомогою держави, області у коледжі встановили альтернативні паливні котли, які працюють на пілетах», - зазначив голова обласної ради.
Віталій Француз передав вітання від усього депутатського корпусу Житомирщини, обласної ради та облдержадміністрації, вручив нагороди. Грамоти обласної ради отримали методист, викладач української мови Ірина Беседовська та викладач зарубіжної літератури Борис Талько.
Ювілейна дата для закладу – це нагода пригадати всі досягнення та здобутки. «Найбільше пишаємося тим, що наші студенти займають перші місця як в обласних, так і в державних конкурсах. Особлива наша гордість, що більше половини нашого колективу – випускники коледжу. Якщо брати адміністрацію коледжу, то з 11-ти осіб вісім є нашими вихованцями», - розповів директор Коростишівського педколеджу Василь Мороз.
У Коростишівському педагогічному коледжі навчання здійснюється на трьох відділеннях – «Початкова освіта», «Технологічна освіта», «Фізичне виховання». На відділеннях «Початкова освіта», «Технологічна освіта» діє заочна форма навчання.

Коростишівському педагогічному коледжу 145 років
Коростишівському педагогічному коледжу 145 років
Коростишівському педагогічному коледжу 145 років

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: