Міська влада спільно з приватними перевізниками та активістами готує тристоронній меморандум » Новини Житомира
 
 


Міська влада спільно з приватними перевізниками та активістами готує тристоронній меморандум

Автор: news_maker від 12-12-2014, 17:32, переглядів: 1 341

Міська влада спільно з приватними перевізниками та активістами готує тристоронній меморандум

Обговорювали його під час нещодавньої наради з перевізниками, розповіла виконуюча обов’язки житомирського міського голови Любов Цимбалюк. У документі збираються викласти вимоги, які приватні перевізники мають виконати, аби продовжувати роботу на міських маршрутах Житомира.

Водночас, потрібно буде прислухатися і до думки перевізників, каже Любов Цимбалюк:

"Ми повинні з розумінням поставитися до ситуації. Адже на сьогодні ми ще не можемо стовідсотково забезпечити перевезення житомирян своїм електротранспортом. Тому маємо враховувати і думку приватних перевізників. Ми не можемо відкидати їх в сторону, не можемо виставляти умови, які на сьогодні неможливо виконати".

Виконуюча обов’язки міського голови Житомира поінформувала, що і міський, і обласний бюджети виділили кошти на придбання додаткового рухомого складу трамвайно-тролейбусного управління:

"Так, це не нові тролейбуси. Якби ми купували нові, то за ці кошти ми могли б купити всього 4-5 тролейбусів. Це аж ніяк не вплинуло б на вирішення проблеми. А так, якщо ми отримаємо, як і плануємо, три десятки тролейбусів, то тоді ми зможемо більшість пасажирів перевезти своїм електротранспортом. Направду, тролейбуси зовсім не в такому поганому стані, як тут дехто говорить. Тож, я думаю, ми будемо старатися перевозити житомирян центральними вулицями все ж таки своїм електротранспортом".

Окремим пунктом в меморандумі стоїть питання пільгового проїзду, додає Любов Цимбалюк. За її словами, міська влада розриватиме договори з приватними перевізниками, які відмовляються перевозити пільговиків. Натомість шукатиме інших або випускатиме на маршрути власний транспорт.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: