Житомирський держуніверситет ім. І. Франка увійшов до Східноєвропейської мережі університетів » Новини Житомира
 
 


Житомирський держуніверситет ім. І. Франка увійшов до Східноєвропейської мережі університетів

Автор: news_maker від 15-12-2014, 17:07, переглядів: 1 139

Житомирський держуніверситет ім. І. Франка увійшов до Східноєвропейської мережі університетів

Відповідну угоду днями підписав ректор Петро Саух під час відвідування в Польщі Люблінського католицького університету імені Іоанна Павла ІІ.

Як повідомляє керівник прес-центру житомирського університету Олена Свінцицька, метою діяльності мережі є партнерська співпраця у проведенні наукових досліджень, навчання студентів і розвитку наукових контактів.

Співпраця між європейськими університетами-партнерами буде реалізовуватися у десяти основних напрямках.

Серед них: спільне застосування міжнародних грантів і дослідницьких проектів; обмін дослідженнями та реалізацією освітніх послуг; використання інфраструктури та спільних підприємств; реалізація спільних проектів, які включають міжнародне навчання; обмін студентами та науковцями; сприяння співробітництву між університетами та інститутами сектора; дії на підтримку національних, релігійних та етнічних меншин; підготовка спільних конференцій та симпозіумів; підготовка і випуск спільних наукових публікацій; підтримка організації спільних культурних, мистецьких заходів та спорту.

Підписи під історичним документом про створення нового міжнародного об’єднання вищих навчальних закладів поставили керівники університетів Польщі, Грузії, Білорусі, Молдови й України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: