Житомирські лісівники запрошують на ялинкові базари » Новини Житомира
 
 


Житомирські лісівники запрошують на ялинкові базари

Автор: news_maker від 15-12-2014, 19:42, переглядів: 1 507

Житомирські лісівники запрошують на ялинкові базари

73 тисячі сосен та 140 тисяч ялинок можуть реалізувати населенню цього року лісгоспи обласного управління лісового та мисливського господарства. На продаж виставлятимуться дерева, вирощені на спеціальних плантаціях, а також заготовлені в процесі планових рубок в рамках догляду за лісонасадженнями.

На території області діють торговельні пункти з продажу ялинок. Лісівники пропонують жителям області відвідати ялинкові ярмарки та придбати зелені деревця саме там. Враховуючи, що сума штрафу та збитків, завданих лісовому господарству, за самовільно зрубану ялинку значно перевищуватиме вартість ялинки, лісівники сподіваються, що бажаючих йти на лісопорушення не буде.

Як і минулого року, лісівники реалізовуватимуть деревця в горщиках та спеціальних упаковках. З такою ялинкою можна буде відсвяткувати не один Новий рік. Крім того, новорічне деревце можна взяти в оренду. Зелена красуня в горщику "житиме" у вашій оселі впродовж свят, а потім її можна буде повернути назад в розсадник.

Для недопущення самовільної заготівлі та незаконної торгівлі зеленими красунями, ялинки продаватимуть зі спеціальним маркуванням зі штрих-кодом. В Житомирському обласному управлінні лісового та мисливського господарства створено спеціальний штаб, який координує та контролює питання заготівлі і реалізації новорічних ялинок та охорони хвойних насаджень від незаконних рубок, інформує прес-служба обласного управління лісового та мисливського господарства.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: