Відтепер у Житомирі офіційно вестимуть облік бездомних громадян » Новини Житомира
 
 


Відтепер у Житомирі офіційно вестимуть облік бездомних громадян

Автор: news_maker від 16-12-2014, 19:37, переглядів: 1 275

Відтепер у Житомирі офіційно вестимуть облік бездомних громадян

Займатиметься цим благодійна організація з однойменною назвою "Міський центр обліку бездомних осіб". Її працівники не просто працюватимуть з статистикою, а надаватимуть реальну допомогу бездомним громадянам у поновленні документів, працевлаштуванні, відстоюванні та поновленні прав і, за потреби, направленні до реабілітаційних центрів.

Виконуюча обов’язки міського голови Житомира Любов Цимбалюк висловила сподівання, що угода про співпрацю існуватиме не лише на папері, а й стане серйозним стимулом для подальшої активної діяльності в напрямку вирішення проблеми бездомності у Житомирі:

"Підписання цієї угоди – це подальший напрям для нас усіх, працювати в якому ми маємо задля того, щоб цю допомогу отримали всі, хто її потребує".

Очільник новоствореної благодійної організації Владислав Паламарчук каже, що роботою з бездомними, а також роздачею гарячих обідів у Житомирі вже кілька років займаються члени його громадської організації "Милосердя". А підписання угоди про співпрацю з міською владою дозволило перенести цю діяльність у правове поле:

"Скажімо, якщо я хочу на законних підставах працювати і мати базу даних, то мені потрібно мати договір з міськвиконкомом. Цей договір дає нам офіційне право на облік і реєстрацію людей, які не мають реєстрації. І це – найбільший плюс".

Окрім того, "Міський центр обліку бездомних осіб" надаватиме також допомогу у поновленні документів та вирішенні питань з реєстрацією переселенцям з Криму та Сходу України, зауважує Владислав Паламарчук.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: