Житомирські рятувальники підтримують громадську акцію "Тихий Новий рік" » Новини Житомира
 
 


Житомирські рятувальники підтримують громадську акцію "Тихий Новий рік"

Автор: news_maker від 24-12-2014, 20:56, переглядів: 1 069

Житомирські рятувальники підтримують громадську акцію "Тихий Новий рік"

Ініціатива, що має таку назву, шириться Інтернетом. Її організатори закликають жителів України цьогоріч сказати ні – новорічним феєрверкам та петардам. Нині в Україні складна ситуація, тож використання різних розважальних вибухових пристроїв – не на часі. Крім того, це дороге задоволення: в масштабах країни – це сотні мільйонів гривень, викинуті на вітер.

Ці гроші можна було б використати з більшою користю, погоджується заступник начальника обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Олег Держанівський:

"Ми абсолютно підтримуємо цю громадську ініціативу і вважаємо, що з моральної і етичної точки зору все ж таки доречніше було б цей новий рік зустріти більш стримано, враховуючи ситуацію в країні. Безумовно, фінансовий аспект теж має місце і я маю листівку, яка розповсюджується в соціальних мережах. Активісти пропонують нам подумати про те, що один феєрверк – це одна пара берців для солдат або 10 кілограмів цукерок для діток з дитячого будинку".

Додамо, що місцеві органи влади, зокрема, у Житомирі, прийняли рішення заборонити використання піротехнічних засобів у закладах ресторанного та готельного типу до стабілізації ситуації в Україні.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: