Ярослава Лагуту призначено заступником голови облдержадміністрації » Новини Житомира
 
 


Ярослава Лагуту призначено заступником голови облдержадміністрації

Автор: admin від 16-01-2015, 15:29, переглядів: 2 126

Ярослава Лагуту призначено заступником голови облдержадміністрації

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Сергія Машковського №4-к від 15.01.2015 Ярослава Миколайовича Лагуту призначено заступником голови обласної державної адміністрації з 16 січня 2015 року. Про це було оголошено під час засідання сесії обласної ради 16 січня.
Нагадаємо, що ще 18 серпня 2014 року відбулося громадське обговорення кандидата на посаду заступника голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Ярослава Лагути. Громада підтримала кандидатуру Ярослава Миколайовича.
Погодження Кабінету Міністрів України про призначення Ярослава Лагути на посаду заступника голови облдержадміністрації зареєстроване від 15.01.2015 року під №464/0/2-15. Сергій Машковський одразу ж підписав відповідне розпорядження голови облдержадміністрації.
Довідково. Ярослав Миколайович Лагута народився 11 липня 1975 року. Одружений, має доньку та сина. Закінчив Житомирський інженерно-технологічний інститут, де здобув освіту за спеціальностями менеджмент організацій та інженер-економіст.
Трудову діяльність розпочав у 1993 році в акціонерному страховому товаристві закритого типу «Айстра» (м. Житомир) на посаді інспектора відділу, а згодом став заступником директора. Ярослав Лагута обіймав керівні посади у комерційних структурах. Окрім цього, протягом 1998-2001 років займався викладацькою діяльністю в Житомирському інституті підприємництва та сучасних технологій і в Житомирському інженерно-технологічному інституті. З листопада 2014 року по січень 2015 року обіймав посаду радника патронатної служби голови адміністрації. Крім того, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 12.11.2014 року №412-к на Ярослава Лагуту було покладено тимчасове виконання обов’язків заступника голови облдержадміністрації до отримання передбаченого законодавством погодження Кабінету Міністрів України та призначення в установленому порядку заступником голови облдержадміністрації. За професійні здобутки неодноразово нагороджувався вітчизняними та міжнародними відзнаками.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: