Активну житомирську молодь запрошують до Молодіжного банку міста » Новини Житомира
 
 


Активну житомирську молодь запрошують до Молодіжного банку міста

Автор: admin від 21-01-2015, 14:35, переглядів: 1 145

Активну житомирську молодь запрошують до Молодіжного банку міста

Активні молоді житомиряни, віком від 14 до 25 років мають можливість стати учасниками цікавого проекту Молодіжний банк.
В рамках проекту для учасників будуть організовані цікаві лекції та тренінги щодо проектної діяльності, лідерства, ефективної комунікації, демократії, фандрейзингу. Отримані знання учасники використають під час реалізації власних ініціатив та проектів. Учасники Молодіжного банку є самостійними у своїй діяльності.
24 та 28 січня в конференц-залі обласної універсальної бібліотеки ім. Олега Ольжич для всіх бажаючих відбудуться ознайомчі тренінги.
Організатор проекту: БО «Фонд громади Житомира» в партнерстві з Житомирською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Олега Ольжича.
Довідка: Молодіжні банки, або, як їх ще називають, банки молодіжних ініціатив, утворюються з метою формування навичок лідерства серед молоді. Учасники молодіжного банку є самостійними у своїй діяльності. Молодіжний банк - це механізм залучення молоді у вирішення соціальних питань через конкурси цільового фінансування проектів, що проводяться молоддю і, як правило, для молоді. Молодіжні банки найчастіше створюються на базі місцевого фонду громади.
Технологія молодіжного банку дозволяє швидко та ефективно встановити порозуміння поколінь у громаді. Молодь, долучаючись до серйозної справи, швидко вчиться розуміти проблеми та знаходити шляхи їх вирішення. Молодіжні банки також надають прекрасні можливості для розвитку молодіжного лідерства, а також дозволяють самій молоді переоцінити пріоритети громади під впливом відповідального прийняття рішень щодо тих проектів, які мають бути реалізовані першочергово.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: