У Житомирі рятувальники вилучили тіло загиблої дівчинки з-під плити » Новини Житомира
 
 


У Житомирі рятувальники вилучили тіло загиблої дівчинки з-під плити

Автор: admin від 22-01-2015, 10:48, переглядів: 1 474

У Житомирі рятувальники вилучили тіло загиблої дівчинки з-під плити

21 січня близько 15:00 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про те, що на одному із закинутих підприємств Житомира бетонна плита привалила дитину, і необхідна негайна допомога.

Про надзвичайну подію повідомив чоловік, який здійснював обхід території. Він почув гучний звук від падіння якоїсь конструкції. Коли прибіг до закинутого приміщення, йому на зустріч вже бігли перелякані дівчата, які несамовито кричали та благали про допомогу. Вони показали чоловіку місце, де їх подруга стала жертвою бетонної пастки. Ознак життя дівчинка вже не подавала.

Працівники ДСНС, які прибули до місця виклику, розрізали плиту бензорізом та за допомогою пневматичної подушки підняли зруйновану конструкцію, з-під якої і вилучили тіло небіжчиці. Після цього вони підняли ще одну плиту, щоб перевірити чи під нею немає інших постраждалих. Оперативно виконавши пошукові роботи, бійці ДСНС більше нікого не виявили.

Як з’ясувалося, загиблою дівчинкою виявилися житомирянка, 2001 року народження. До неї в гості приїхали дві подруги. і дівчата вирішили прогулятися містом. У пошуках пригод вони потрапили до закинутого приміщення. Стрибаючи по небезпечних конструкціях, одна дівчинка не встигла вчасно зістрибнути, і хитка бетонна плита впала просто на неї. Така травма виявилася несумісною з життям дитини.

Наразі усі інші обставини трагічного випадку встановлюють фахівці.
Як повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока, за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді виправних робіт на строк до 2 років або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на строк до 7 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 2 років або без такого.
У Житомирі рятувальники вилучили тіло загиблої дівчинки з-під плити

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: