У Ємільчинському районі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого солдата » Новини Житомира
 
 


У Ємільчинському районі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого солдата

Автор: admin від 23-01-2015, 09:56, переглядів: 1 377

У Ємільчинському районі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого солдата

21 січня в Ємільчинському районі біля Рихальської загальноосвітньої школи відбулась лінійка на честь вшанування пам’яті колишнього випускника навчального закладу Геннадія Беляка – солдата 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. Військовий загинув 19 травня 2014 року від отриманих поранень внаслідок мінометного обстрілу блокпосту на горі Карачун, що під Слов’янськом.
На фасаді рідної школи було відкрито меморіальну дошку, яка відтепер стала символом безсмертної пам’яті про героя. Полотно з пам’ятної дошки було знято під звуки пісні «Пливе кача». Після цього було оголошено хвилину мовчання, під час якої всі присутні не приховували сліз жалю за загиблим солдатом.
Ініціатором відкриття меморіальної дошки мужньому земляку виступила Рихальська сільська рада, яку підтримали педагогічний колектив школи та місцеві жителі. Кошти на виготовлення та встановлення меморіалу надав місцевий підприємець Федір Штиль.
Згадати подвиг Геннадія Беляка, висловити співчуття і щиру вдячність матері та дружині загиблого цього дня прийшли т.в.о. голови Ємільчинської райдержадміністрації Володимир Ширма, заступник голови Ємільчинської районної ради Олександр Ващук, вчителі та учні, односельчани.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: