У Житомирі авторська група презентувала анімаційний проект "Моя країна –Україна" » Новини Житомира
 
 


У Житомирі авторська група презентувала анімаційний проект "Моя країна –Україна"

Автор: admin від 23-01-2015, 14:06, переглядів: 1 551

У Житомирі авторська група презентувала анімаційний проект "Моя країна –Україна"

Це серіал з 26 пластилінових мультфільмів. Кожна кількахвилинна стрічка розповідає казку або легенду різних регіонів країни. В кожному фільмі – пізнавальні та цікаві історії, які складають багату культурологічну мозаїку країни.

До слова, образ головного героя фільму написаний з цілком реальної людини – Сашка Лірника, відомого казкаря і громадського діяча, який написав сценарії до кількох серій. Письменник разом головним режисером проекту Степаном Ковалем на прес-конференції в Житомирській міськраді розповіли про роботу над серіалом і про те, які ідеї він доносить до маленьких та дорослих глядачів:

"Це те, що в жодній країні немає. Це свіжа ідея. Вона дуже цікава і затребувана. Це те, що можна показати, і, дитина дізнається, чому він - українець, що на цій території є, і що на інших. Чому ми поєднані разом, чому ми любимо і дружимо один з одним", – сказав Сашко Лірник.

Організатори презентації мультсеріалу " Моя країна –Україна" в Житомирі, а це активісти обласної молодіжної громадської організації "Цілком природньо" повідомили, що за один день в обласному центрі анімаційний серіал зможуть подивитися до двох тисяч глядачів.

Три денних сеанси влаштували для дітей і підлітків в кінотеатрі ім. Івана Франка та ще вечірній для всіх бажаючих в кінотеатрі "Україна".

На завершення зустрічі з творцями серіалу заступник голови житомирської міськради Олександр Бочковський висловив побажання, аби серіал "Моя країна – Україна" був в кожній родині, в кожному ноутбуці, в кожному комп'ютері. Чим більше дітей будуть знати про історію України, тим менше буде такої біди, як зараз на Сході України. Є речі, які не мають ціни. І цей проект безцінний, адже навчає любити свою країну.


У Житомирі авторська група презентувала анімаційний проект "Моя країна –Україна"

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: