Житомирським депутатам збільшили суму коштів на округ майже у 2 з половиною рази » Новини Житомира
 
 


Житомирським депутатам збільшили суму коштів на округ майже у 2 з половиною рази

Автор: admin від 30-01-2015, 17:28, переглядів: 1 070

Житомирським депутатам збільшили суму коштів на округ майже у 2 з половиною рази

У минулому році на потреби виборців депутату виділяли по 20 тисяч грн., цьогоріч ця сума зросте і складатиме 50 тисяч грн. на кожного.

А це означає, що з міського бюджету 60 депутатів разом витратять 3 млн. грн. Про це на бюджетній сесії поінформувала виконуюча обов’язки міського голови, секретар міськради Любов Цимбалюк:

"Була пропозиція депутатів, за рекомендацією бюджетної комісії депутати за неї проголосували. Гроші в бюджеті є. Якщо б вони не пішли, наприклад, на дахи і на майданчики з цих видатків, то б вони пішли б на інші видатки. Так само на дахи, чи ще кудись. Тому я вважаю, що ці кошти будуть використані в такому напрямку, який необхідно нам".

Секретар міської ради таке рішення вважає ефективним, та переконує: всі кошти депутати витратять саме на користь житомирян:

"Кожен депутат хоче на своєму округу зробити все те, що потребує громада. Як правило, кошти, які використовують депутати, йдуть на ЖКГ – дахи, під'їзди тощо; на освіту і на будівництво майданчиків. Кошти апріорі не можуть бути не використані або не освоєні. Це все контролюється".

Нагадаємо, 29 січня житомирські депутати на сесії затвердили першу часину міського бюджету на 2015 рік. Другу частину – бюджет розвитку міста депутати розглядатимуть у лютому. Тоді ж прийматимуть Програму економічного і соціального розвитку Житомира на 2015 рік та Комплексну цільову програму розвитку культури.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: