Кожне підприємство Коростеня буде надавати свій автотранспорт правоохоронцям » Новини Житомира
 
 


Кожне підприємство Коростеня буде надавати свій автотранспорт правоохоронцям

Автор: admin від 5-02-2015, 14:16, переглядів: 1 546

Кожне підприємство Коростеня буде надавати свій автотранспорт правоохоронцям

До цієї роботи будуть залучатися й приватні підприємства. Таке рішення прийняли на розширеному засіданні оперативного штабу Коростеня за участі міського голови Володимира Москаленка та керівників підприємств, організацій та установ усіх форм власності, повідомляють журналісти Коростень ТВ.

Говорили і про розширення системи відеоспостереження на території міста, і не лише в багатолюдних місцях, а й на об’єктах приватної власності.

"Це дає можливість швидкого та більш якісного реагування на різного роду прояви. І особливо це стосується малого бізнесу, так як виробничники якби більш-менш дійшли ще раніше до забезпечення пропуску на об’єкті", – зазначив заступник міського голови Олександр Ясинецький.

На засіданні обговорили й стан підготовки захисних споруд та найпростіших укриттів для населення міста.

"Сьогодні на обліку в відділі питань цивільного захисту Коростеня знаходяться 23 захисні споруди третього класу. Станом на 30 січня готові до використання 4. Вони призначені для укриття найбільшої працюючої зміни підприємств, які продовжать свою роботу в період надзвичайної ситуації. А для населення передбачені найпростіші укриття – підвали багатоповерхівок. Мешканці приватного сектору, 30,6 тисяч людей, мають в випадку потреби, використовувати в якості укриття підвали та погреби своїх приватних садиб". - констатував Володимир Ходзіцький, головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту населення Коростенського міськвиконкому.

На засіданні штабу також зазначалося, що вже визначені місця, де можуть укритися люди, які в момент надзвичайної ситуації перебували в громадських місцях, – на вокзалах, в магазинах чи на ринку. Найближчим часом в місті мають з'явитися вказівники, де можна укритися у разі небезпеки.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: