18 лютого буде проведена комплексна перевірка вуличних електросирен » Новини Житомира
 
 


18 лютого буде проведена комплексна перевірка вуличних електросирен

Автор: admin від 16-02-2015, 15:35, переглядів: 1 170

18 лютого буде проведена комплексна перевірка вуличних електросирен


На виконання вимог спільного засідання Державної та регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 18 лютого з 14 до 15 години буде проведено комплексну перевірку територіальної системи централізованого оповіщення цивільного захисту області з поданням сигналу «Увага всім!», шляхом вмикання електричних сирен.
Мета її проведення – перевірити стан працездатності системи для використання за призначенням. Фахівці департаменту з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації звертатимуть увагу на технічну справність апаратури оповіщення, можливість якісної передачі мовної інформації по місцевому радіомовленню.
На Житомирщині встановлено більше ста електросирен, які включені в загальну систему оповіщення, тобто працюють від єдиного центру керування і можуть одночасно оповістити про біду населення як всієї області, так і окремого району чи міста.
Громадяни повинні пам'ятати, якщо лунає звук електросирен не менше трьох хвилин, це означає «Увага всім!». Щоб дізнатися, що скоїлося, і як саме необхідно діяти, потрібно негайно увімкнути радіоточку проводового мовлення або радіоприймач на хвилі обласного радіомовлення. Як правило інформація передається декілька разів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: