"Янтарна лихоманка" дісталася вже і Овруцького району » Новини Житомира
 
 


"Янтарна лихоманка" дісталася вже і Овруцького району

Автор: news_maker від 28-02-2015, 10:22, переглядів: 2 256

"Янтарна лихоманка" дісталася вже і Овруцького району

І якщо не вжити відповідних заходів, масштаби незаконного видобутку можуть навіть перевершити ті, які ми сьогодні спостерігаємо в Олевському районі. Про це стало відомо під час проведення виїзного засідання обласного оперативного штабу у місті Овручі.

Зокрема, за словами начальника Овруцького районного відділу міліції Володимира Башинського, наразі проводиться комплекс заходів з документування порушень видобутку корисних копалин, а також відкрито 4 кримінальних провадження.

У свою чергу голова облдержадміністрації Сергій Машковський закликав сільських голів негайно повідомляти правоохоронні органи і обласну владу, у разі якщо на їх території будуть помічені незнайомі люди, які здійснюють видубуток корисних копалин, а міліцію – постійно проводити патрулювання і не допускати протиправних дій.

Однак глобально вирішити ситуацію без законодавчого регулювання навряд чи вдасться. "Перше це все таки потрібно урегулювання на законодавчому рівні порядку видобутку корисних копалин, а також посилення відповідальності за їх незаконний видобуток. Це повинно відбуватись паралельно, іншого шляху немає", – наголосив Сергій Машковський.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: