На Житомирщині мати намагалася залишити немовля в маршрутці » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині мати намагалася залишити немовля в маршрутці

Автор: news_maker від 2-03-2015, 15:29, переглядів: 1 445

На Житомирщині мати намагалася залишити немовля в маршрутці

Близько 10.00 до Чуднівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від водія маршрутки про виявлення покинутої на сидінні мікроавтобуса 2-х місячної дитини. Після короткотривалої зупинки транспортного засобу, пасажири, повертаючись до салону, побачили навмисно залишене матір’ю немовля. Триває з’ясування всіх обставин.
Наразі встановлено, що мікроавтобус сполученням «Київ-Хмельницький» зупинився поблизу одного з придорожніх кафе у Чуднівському районі Житомирщини. Після нетривалого перепочинку водій та пасажири повернулися до салону, де з’ясувалась відсутність однієї з пасажирок, а на її сидінні – залишене немовля.
На місце події викликали працівників міліції та розпочали пошуки жінки. Після огляду лісопосадки, розташованої неподалік, було знайдено молоду жінку, яка намагалася заховатись.
Як повідомив начальник Чуднівського РВ УМВС Анатолій Корнієць, у розмові з правоохоронцями вона пояснила, що вирішила залишити дитину, бо не має наміру у подальшому її виховувати. Наразі встановлено, що жінка, 1990 року народження, жителька Хмельниччини. За її словами у неї вже є двох дітей, однак вона позбавлена батьківських прав.
Нині триває з’ясування всіх обставин. На місці події також працюють лікарі та працівники соціальних служб.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: