На Житомирщині затримали водія, який збив жінку і зник з місця ДТП » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині затримали водія, який збив жінку і зник з місця ДТП

Автор: news_maker від 18-12-2014, 11:50, переглядів: 1 091

На Житомирщині затримали водія, який збив жінку і зник з місця ДТП

21-річна жителька Лугинського району Житомирщини потрапила під колеса автомобіля темної пори доби, повертаючись пішки у своє село. Водій-винуватець з місця пригоди зник, проте вже за декілька годин вартові дорожнього порядку встановили і місце його перебування, і причетність до травмування жінки.
Того вечора, близько 21 години, працівники ДАІ Лугинського району отримали повідомлення, що на дорозі між райцентром та с. Глуховим автомобілем збито пішохода. Правоохоронці прибули на місце ДТП одночасно з каретою «швидкої».
З’ясувалося, що постраждала, 21-річна жителька одного із сіл району, пішки поверталася додому, рухаючись узбіччям автодороги. Раптом автомобіль, який їхав назустріч жінці, зачепив її. Проте його керманич не зупинився, а продовжив рух, як ні в чому не бувало. Втім, мимовільними свідками дорожньої пригоди стали водії інших автівок, що у той час такої їхали дорогою. Саме вони й викликали на місце події екстрені служби.
З отриманими внаслідок ДТП тілесними ушкодженнями постраждалу було терміново госпіталізовано до місцевої лікарні. Зі слів очевидців правоохоронцям вдалося встановити марку і приблизний колір автомобіля, яким її було збито.
У ході проведення розшукових заходів працівники ДАІ перевірили усі схожі автомобілі, що перебували на обліку в районі, та швидко натрапили на винуватця автопригоди. В одному із домоволодінь Лугинського району правоохоронці виявили розшукувану автівку «Шкоду Октавію» з механічними пошкодженнями, характерними для наїзду на перешкоду. За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу міліції.
Власником автомобіля виявився пенсіонер, житель Лугинського району. Він у зазначений час дійсно їхав автодорогою, де трапилася пригода. За його словами, під час роз’їзду із зустрічним транспортним засобом світло фар засліпило йому очі і він відчув, як щось «зачепив» автомобілем, проте, мовляв, і гадки не мав, що це може бути людина. Відтак, зупинятися на півдороги вирішив недоцільним.

Як повідомив начальник Лугинського РВ УМВС Сергій Приходько, інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань і за фактом порушення правил дорожньої безпеки, що призвели до травмування людини (ст.286 ККУ), відкрито кримінальне провадження. Тепер усі обставини пригоди має з’ясувати розслідування.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: