У Житомирі відбудеться благодійний аукціон, кошти з якого підуть на потреби військового шпиталю » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відбудеться благодійний аукціон, кошти з якого підуть на потреби військового шпиталю

Автор: news_maker від 3-03-2015, 08:20, переглядів: 1 111

У Житомирі відбудеться благодійний аукціон, кошти з якого підуть на потреби військового шпиталю

7 березня у Львівській майстерні шоколаду відбудеться благодійний аукціон, виручені кошти з якого будуть спрямовані на потреби Житомирського військового шпиталю.

Організатор благодійного аукціону – Фонд громади Житомира.
Напередодні Міжнародного жіночого дня, чоловіки зможуть придбати унікальні подарунки своїм рідним і коханим та одночасно стати благодійниками.
Благодійна акція відбудеться у форматі «тихого» аукціону. 7 березня з 14:00 год. до 18:00 год. усі лоти будуть представлені у Львівської майстерні шоколаду за адресою: майдан Перемоги, 7/8, де всі бажаючі можуть зробити власну ставку на вподобаний лот.
На аукціоні будуть представленні: вироби з глини, жіночі прикраси, солодощі, портрети відомих жінок, дизайнерські жіночі речі (одяг, прикраси, аксесуари), книга Ірени Карпи з автографом, а також сертифікати: на косметичні послуги, на романтичний вечір із саксофоном від Яроми, на виготовлення арт-портрету, фотосесії відомих житомирських фотографів (Леонід Шевчук – портретна фотосесія, Роман Котіков – сімейна фото сесія, Дмитро Скачков – студійна фото сесія, Ірина Гринюк – дитяча фото сесія, Дмитро Голумбевський – відеопортрет) та багато-багато іншого.
Крім аукціону, відбудеться благодійна лотерея. У вечірній частині аукціону відбудеться показ колекції Kozzachka, що присвячена річниці подій на Майдані та всім українським жінкам, які брали участь у Революції Гідності українського дизайнера Анни Козак.
Вхід на вечірню (святкову) частину аукціону здійснюватиметься по запрошенням, вартість одного складає 100 грн. Запрошення можна придбати у офісі БО «Фонд громади Житомира» (Адреса майдан Згоди, 6 офіс № 17).
Телефони для довідок: (097)01-28-706, (050)13-87-571.
Організатори благодійного аукціону запрошують житомирян і гостей міста не бути байдужими і разом підтримати наших героїв!

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: