"Атлет" - Чемпіон міста з футзалу » Новини Житомира
 
 


"Атлет" - Чемпіон міста з футзалу

Автор: news_maker від 10-03-2015, 19:05, переглядів: 1 237

"Атлет" - Чемпіон міста з футзалу

Програючи по ходу матчу 0:1, гравці «Атлету» зуміли переломити хід зустрічі й вирвати перемогу в «Променя».

У суботу ввечері у СОК «Динамо» ніде яблуку було впасти – центральний матч у Вищій лізі Чемпіонату м. Житомира з футзалу, у якому зустрічалися «Атлет» та «Промінь», зібрав справжній аншлаг. В останньому турі Першості «Атлет» та «Промінь» в очному протистоянні вирішували хто стане Чемпіоном Житомира з футзалу.

«Промінь» швидко вийшов вперед – Омелянчук більярдним ударом в дальній кут відкрив рахунок у матчі. «Атлет» відігрався ближче до перерви: простріл з правого флангу закінчився автоголом Тищенка.

Для чемпіонства «Променю» вистачало і нічиєї, тоді як «Атлету» потрібна була лише перемога. Переломним моментом стало рішення «Атлета» грати в п’ять польових. Такий хід був виправданий буквально за декілька хвилин, коли Ганько замкнув пас Притуляка. Олексій записав на свій рахунок ще й гол, відправивши м’яч уже в порожні ворота «Променя» на останній хвилині матчу.

3:1 – «Атлет» чемпіон м. Житомира, а «Промінь» уже другий рік поспіль зупиняється в кроці від омріяного чемпіонства. Третє місце завоювала «Енергія», яка з таким же рахунком 3:1 обіграла «Дасну-Кофеджио». Таким чином «Атлет» представлятиме Житомир на Всеукраїнському фіналу АФЛУ, який 27-29 березня відбудеться в Запоріжжі, «Промінь» стає учасником Елітного фіналу АФЛУ.

Одразу по завершенні матчу відбулася церемонія нагородження, яку провели голова ЖОФФ та член Виконкому ФФУ Олександр Коцюбко, голова Житомирської міської федерації футзалу Віктор Таран та виконавчий директор ЖОФФ Олег Янчевський. Чемпіон та призери були нагороджені кубками, які були подаровані Житомирською обласною федерацією футболу, медалями та дипломами.



"Атлет" - Чемпіон міста з футзалу
"Атлет" - Чемпіон міста з футзалу
"Атлет" - Чемпіон міста з футзалу

Категорія: Новини / Відео / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: