Житомирському інституту медсестринства – 140 років » Новини Житомира
 
 


Житомирському інституту медсестринства – 140 років

Автор: admin від 20-03-2015, 17:57, переглядів: 2 979

Житомирському інституту медсестринства – 140 років


В Житомирському інституті медсестринства відбулися урочисті збори трудового колективу з нагоди 140-ї річниці від дня заснування закладу. За цими швидкоплинними літами криється нелегкий шлях утвердження принципів гуманізму та милосердя, пошуків та звершень, зростання та примноження здобутків у підготовці висококваліфікованих кадрів охорони здоров’я для рідної України.
Пройшовши шлях від Волинської губернської фельдшерської школи до інституту медсестринства, заклад набув і зберіг кращі традиції, має багату і яскраву історію.
Сьогодні Житомирський інститут медсестринства – комунальний вищий навчальний заклад Житомирської обласної ради, який очолює професор, доктор медичних наук, заслужений лікар України, кавалер ордена "За заслуги" ІІІ ступеня, лауреат премії ім.О.Ф.Гербачевського Віктор Шатило.
Ректор закладу щиро подякував шановним гостям, які завітали на свято колективу.
Голова обласної ради Віталій Француз від імені депутатського корпусу облради та за дорученням голови облдержадміністрації Сергія Машковського привітав колектив закладу з поважним ювілеєм та вручив нагороди його працівникам.
Також кращі працівники інституту були нагороджені відзнаками департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації та обкому профспілки працівників охорони здоров’я, які вручили директор ДОЗ Олександр Торбас та голова галузевого профкому Алла Супряга.
Виконавчий комітет Житомирської міської ради нагородив Віктора Шатила - ректора Комунального вищого навчального закладу «Житомирського інституту медсестринства» відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, ініціативність, досягнуті успіхи в роботі та на відзнаку 140-річчя від дня заснування навчального закладу.
Чимало теплих слів на свою адресу колектив інституту отримав від керівників підприємств, навчальних закладів та громадських організацій.
Особливого, зворушливого настрою додав виступ студентів інституту, які підготували для гостей театралізовану композицію – своєрідний історичний екскурс на тему становлення та розвитку їхньої Аlmа Маtеr.

Житомирському інституту медсестринства – 140 років
Житомирському інституту медсестринства – 140 років
Житомирському інституту медсестринства – 140 років
Житомирському інституту медсестринства – 140 років

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: