Житомирські правоохоронці припинили оборудки трьох наркоділків » Новини Житомира
 
 


Житомирські правоохоронці припинили оборудки трьох наркоділків

Автор: news_maker від 25-03-2015, 11:36, переглядів: 1 083

Житомирські правоохоронці припинили оборудки трьох наркоділків

Працівники Житомирського МВ УМВС викрили жінку та двох чоловіків у збуті опію та амфетаміну на території обласного центру. Нині за усіма фактами тривають розслідування.
Наприкінці лютого 2015 року під час санкціонованого обшуку оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків (БНОН) міськвідділу вилучили з помешкання 33-річної житомирянки шприци з прозорою рідиною, посуд із залишками білого порошку та паперові згортки з таким же порошком. Тут же правоохоронці виявили й електронні ваги та інші пристосування, призначені для зважування та фасування наркотичних засобів.

За тиждень на одній з центральних вулиць міста працівники міліції затримали 29-річного жителя Житомирського району одразу після того, як той продав своєму «клієнтові» шприц з темною рідиною. Раніше оперативники вже задокументували кілька фактів продажу чоловіком наркотичних засобів.

Також результатом спеціальних заходів стало затримання 18-річного жителя обласного центру, який розповсюджував серед однолітків амфетамін. Аби не бути викритим, хлопець загортав порошок у гривневі купюри. Втім, правоохоронці зуміли легко розгадати його хитрощі та затримали під час збуту психотропної речовини.
За висновками фахівців Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, вилучені у підозрюваних речовини дійсно є наркотичними засобами. Жінка та парубок постачали споживачам амфетамін, а 29-річний житель району – ацетильований опій.
- Усі троє вже раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за наркозлочини, - зауважив начальник сектору БНОН міськвідділу міліції Віктор Меркулов. - Нині ми встановлюємо канали надходження небезпечних речовин до обласного центру.
Статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України такі дії, вчинені повторно або особою, яка раніше вчинила один із злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, караються позбавленням волі на строк від 6 до 10 років.

Житомирські правоохоронці припинили оборудки трьох наркоділків

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: