У місті триває весняне санітарне прибирання » Новини Житомира
 
 


У місті триває весняне санітарне прибирання

Автор: news_maker від 28-03-2015, 18:28, переглядів: 1 507

У місті триває весняне санітарне прибирання

До весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста, що проходить в Житомирі з 19 березня до 25 квітня, залучені усі підприємства, організації, установи та мешканці міста.

Під час об’їзду містом разом із заступником начальника управління житлового господарства міської ради Олегом Бічуком обстежуємо прибудинкові території та контролюємо якість проведеної роботи працівниками житлових підприємств.

О.Бічук наголошує, що якість виконання заходів з проведення місячника з благоустрою та санітарної очистки міста залежить насамперед від злагодженої роботи житлово-комунальних служб та всіх мешканців міста.

«Аби привести місто в належний вигляд, активно працюють не тільки комунальні підприємства та служби міста, а й приватні. Слід пам’ятати, що охайний вигляд Житомира – це результат спільної роботи всієї громади, житлово-комунальних та приватних підприємств. Чисте та ошатне місто – це бажання кожного мешканця та результат спільної діяльності», - сказав Олег Бічук та закликав всіх небайдужих житомирян долучатися до весняного прибирання та навести лад у своєму мікрорайоні та біля свого будинку, аби створити охайний і по-справжньому весняний вигляд міста.

У місті триває весняне санітарне прибирання
У місті триває весняне санітарне прибирання
У місті триває весняне санітарне прибирання

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: