Юридичну допомогу бійці АТО можуть отримати безкоштовно » Новини Житомира
 
 


Юридичну допомогу бійці АТО можуть отримати безкоштовно

Автор: news_maker від 31-03-2015, 15:48, переглядів: 1 200

Юридичну допомогу бійці АТО можуть отримати безкоштовно

І дистанційно – телефоном. Багатоканальна гаряча лінія, яка відкрилася в Україні, працює без вихідних – з 8 ранку до 8 вечора. Її номер - 0 800 30 00 21, повідомляє Центр інформації про права людини.

Юристи координаційного центру допомоги учасникам АТО надаватимуть допомогу в отриманні статусу учасника бойових дій та пільг, передбачених цим статусом, будуть роз’яснювати порядок отримання грошового забезпечення військовослужбовців в АТО та поранених у госпіталях, оформлення статусу сім’ї загиблого та пенсії по втраті годувальника, одноразової грошової допомоги пораненим та сім’ям загиблих, консультуватимуть з інших питань соціального забезпечення. Безкоштовну консультацію створили одразу кілька організацій – "Юридична сотня", ініціативна група "Юристи та адвокати АТО", благодійний фонд "Коло" та Асоціація правників України.

В проекті вже задіяні понад півтори сотні правників. Проте засновники координаційного центру просять юристів та юридичні організації з регіонів України долучатись до ініціативи.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: