Житомир може отримати 15 млн швейцарських франків на реалізацію проекту Енергоефективності » Новини Житомира
 
 


Житомир може отримати 15 млн швейцарських франків на реалізацію проекту Енергоефективності

Автор: news_maker від 17-04-2015, 07:02, переглядів: 1 321

Житомир може отримати 15 млн швейцарських франків на реалізацію проекту Енергоефективності

Проект передбачає оновлення системи централізованого теплопостачання з урахуванням енергозбереження та тепломодернізацію громадських будівель.

Якщо сторони дійдуть домовленості, то Житомир може отримати понад 15 мільйонів швейцарських франків, поінформував журналістів перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин:

"Це 368 мільйонів гривень, якщо рахувати за сьогоднішнім курсом національної валюти. Це досить великі кошти для Житомира, на даний момент це фактично два бюджети розвитку нашого міста. І ця допомога Швейцарського бюро співробітництва, яка буде спрямована, насамперед, в проекти з енергоефективності, вона дуже потрібна місту".

Зараз сторони мають підписанти Меморандум про взаєморозуміння. Після цього, за словами заступника директора Швейцарського бюро співробітництва в Україні Петри Відман, розпочнеться практична підготовка до реалізації проекту.

"Після підписання Меморандуму ми будемо працювати над технічними умовами, підготовкою тендерного пакету закупівель і будемо надавати Вам послуги з консультування".

Аби скористатися фінансовою підтримкою Швейцарського бюро співробітництва, Житомир має чітко виконувати всі вимоги міжнародних експертів для отримання необхідної для реалізації даного проекту Європейської Енергетичної Відзнаки. Прогнозований старт проекту Енергоефективності в Житомирі – 2017 рік.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: