У Житомирі на пожежі ледь не загинув 36-річний чоловік » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на пожежі ледь не загинув 36-річний чоловік

Автор: news_maker від 20-04-2015, 08:07, переглядів: 1 527

У Житомирі на пожежі ледь не загинув 36-річний чоловік

19 квітня о 04:17 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України Житомирщини надійшло повідомлення про пожежу в квартирі однієї з п’ятиповерхівок обласного центру.

До служби порятунку «101» зателефонували сусіди господарів оселі. Як з’ясувалося, в квартирі проживає 67-річна власниця, а також її 36-рійний син. Останній і відчув їдкий запах диму. Розбудивши матір чоловік наказав їй зателефонувати вогнеборцям, після чого заснув, так як перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику, всередині житла спостерігалося густе задимлення. Горіло майно в одній з кімнат. Власниця квартири чекала вогнеборців у сусідів, а її син перебував у квартирі. Завдяки вмілим та оперативним діям рятувальників чоловіка негайно було евакуйовано із приміщення і передано до рук прибулих медиків. Потерпілий від госпіталізайції відмовився.

В свою чергу вогнеборці о 05:25 пожежу локалізували, а о 05:45 – повністю ліквідувалии. Вогонь встиг знищити домашні речі в кімнаті. За попередньою версією фахівців, причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі. Наразі всі обставини події встановлюються.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: