Представники Німецького Червоного Хреста відвідали Житомир » Новини Житомира
 
 


Представники Німецького Червоного Хреста відвідали Житомир

Автор: news_maker від 21-04-2015, 17:45, переглядів: 1 176

Представники Німецького Червоного Хреста відвідали Житомир

21 квітня 2015 року представники Німецького Червоного Хреста зустрілися із керівництвом міста Житомира. Це вже не перший візит активістів до нашого міста. Товариство Німецького Червоного Хреста вже неодноразово надавало матеріальну допомогу Житомиру у вигляді медичного обладнання та устаткування, автомобілів швидкої медичної допомоги.

Німецька делегація прибула до міста, щоб вивчити потреби житомирської медицини, та побачити, як працює передана раніше техніка.

«Ми щиро вдячні за допомогу, які ви неодноразово надаєте нашим медичним закладам. Сподіваємося, що в недалекому майбутньому ми вирішуватимемо нагальні проблеми без сторонньої допомоги та своїми силами зможемо розвивати галузь медицини», - зазначила в.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк.

Керівник міста поінформувала гостей, що подарований місту автомобіль обладнаний для перевезення людей з обмеженими можливостями з кінця минулого року працює як соціальне таксі, два інші авто використовуються для надання населенню первинної медико-санітарної допомоги.

Заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський розповів гостям про фінансування медичної галузі міста, проблемні питання та шляхи реформування галузі.

Представники німецької благодійної організації зізнаються, що законодавство і їх країни не завжди встигає за динамікою розвитку відносин, за змінами, практичним досвідом, що відбуваються на муніципальному рівні.

«Не все ідеально і у нас, ми теж маємо деякі проблеми, але і за таких умов готові надавати посильну допомогу вашому місту. Саме для цього ми приїхали, щоб на місці ознайомитися та вивчити, що в першу чергу потрібно житомирським лікарям», - зазначив керівник делегації.

Представники Німецького Червоного Хреста відвідали Житомир

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: