Депутати міськради на позачерговій сесії затвердили проекти землеустрою для учасників АТО » Новини Житомира
 
 


Депутати міськради на позачерговій сесії затвердили проекти землеустрою для учасників АТО

Автор: news_maker від 28-04-2015, 15:16, переглядів: 1 101

Депутати міськради на позачерговій сесії затвердили проекти землеустрою для учасників АТО

Йдеться про 17 заявників, які вже підготували і здали потрібні документи, прокоментувала виконуюча обов’язки житомирського міського голови Любов Цимбалюк.

За її словами, поки що питання виділення земельних ділянок усім учасникам АТО одночасно вирішити неможливо:

"На сьогоднішній день, коли почалася реформа територіальна, ми все ж таки розраховуємо, що до нашого територіального центру долучаться громади, які проживають поряд з нами. За рахунок цього ми теж розраховуємо на те, що швидше все ж таки піде цей процес. За певний період часу ми будемо старатися задовольнити максимально і всіх, але не в один день".

Серед проблемних моментів – відсутність на території міста вільних земельних ділянок. Однак міська влада обіцяє вишукати їх для всіх учасників АТО:

"Є проблеми. Немає в місті конкретно ділянок на це. Скажімо, зараз ми знайшли вулицю Радонова-ЛЕП пр. Шумського, – ту, що повернули зараз громаді, – розподілили її. Знайшли ділянки на вулиці Червоноармійській. На майбутнє ми розглядаємо Корбутівку. Там, на виїзді з міста, сподіваємося вдасться також виділити землю. Є ділянка нашого "Зеленбуду" в Глибочиці, яка була передана в свій час, і ми хочемо її повернути. Тобто ми над цим працюємо".

Проекти землеустрою затверджуватимуться по мірі надходження оформлених пакетів документів, запевнила Любов Цимбалюк. Зокрема, і на найближчій сесії, запланованій на 14 травня.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: