Здача ЗНО за гратами » Новини Житомира
 
 


Здача ЗНО за гратами

Автор: news_maker від 13-05-2015, 13:41, переглядів: 1 038

Здача ЗНО за гратами

29 цьогорічних випускників шкіл, які відбувають покарання на Житомирщині, вирішили взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні знань.

Про це нам повідомили в обласному Управлінні Пенітенціарної служби. Найбільше потенційних абітурієнтів, одинадцять, відбувають покарання у житомирській колонії №4. Крім обов’язкових української мови та літератури, засуджені планують складати іспити з математики, географії, іноземної мови, фізики та історії України. Наразі адміністрації виправних установ Житомирщини готуються до проведення процедури тестування, яка має відбутися у червні. Як відзначає заступник начальника обласного Управління пенітенціарної служби полковник Анатолій Бобриньов, на Житомирщині вже тривалий час в установах виконання покарань проходить зовнішнє незалежне оцінювання знань.

"ЗНО засуджені проходять не формально. Вже п’ять засуджених отримали дипломи про вищу освіти рівня бакалавр в інституті МАУП. В цьому році також деякі засуджені бажають вступити до цього навчального закладу", – зазначив полковник Анатолій Бобриньов.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: