Житомиряни зможуть подивитися театральну постановку німецькою мовою в рамках творчого обміну » Новини Житомира
 
 


Житомиряни зможуть подивитися театральну постановку німецькою мовою в рамках творчого обміну

Автор: news_maker від 13-05-2015, 13:52, переглядів: 1 105

Житомиряни зможуть подивитися театральну постановку німецькою мовою в рамках творчого обміну

Невдовзі на запрошення місцевої спілки німців товариства "Відергебурт", їх колеги з Чернівців здійснять дружній візит до Житомира з театральною трупою "Буковинський фенікс".

Це молодіжний театр, який робить сучасні постановки німецькою мовою. В артистів гарна вимова і цікава добірка п'єс в репертуарі, – розповідає голова міжнародної громадської організації "Товариство німців України "Відергебурт" Володимир Піньковський. – І взагалі, цей культурний проект по створенню театру "Буковинський фенікс" можна назвати унікальним, бо він не має аналогів в Україні: - "Театр німецькою мовою є аматорським колективом, але достатньо високопрофесійним, адже з трупою довгий час займалися німецькі та румунські режисери. Також у молодих акторів гарна німецька мова та вимова, адже всі вони навчались або в Австрії, або в Німеччині, а то й закінчували лінгвістичний факультет Чернівецького університету. Тож, хоч вони театрали-аматори, але до своєї справи ставляться дуже серйозно".

Житомир прийматиме "Буковинського фенікса" за сприяння управління освіти міськради та міського палацу культури, який для цих гастролей безкоштовно надав приміщення. Спектакль можна подивитися у суботу 23 травня в палаці культури, що на вулиці 1 Травня, 12/5, початок о 18 годині, вхід вільний.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: