Громадські активісти підтримали кандидатуру новопризначеного очільника обласного управління МВС » Новини Житомира
 
 


Громадські активісти підтримали кандидатуру новопризначеного очільника обласного управління МВС

Автор: news_maker від 14-05-2015, 09:45, переглядів: 940

Громадські активісти підтримали кандидатуру новопризначеного очільника обласного управління МВС

Валерія Рудика представили у якості головного міліціонера Житомирщини у вівторок, 12 травня. Однак відбулося це постфактум – без жодних громадських слухань та обговорень, які керівництво держави обіцяло проводити у громадах перед кожними серйозними кадровими змінами в регіонах. Не знало про це призначення і обласне керівництво.

В той же день громадські активісти Житомирщини зібралися під стінами управління, аби висловити своє незадоволення таким розвитком подій. Сам новопризначений керівник міліції погодився, що ситуація є неприпустимою, і пообіцяв доповісти про це вищому керівництву силового відомства.

На ранок середи було призначено громадські слухання, на яких голова облдержадміністрації Сергій Машковський розповів про кроки, які було зроблено для вирішення ситуації: "Я зрозумів, що Валерій Степанович є заложником ситуації, яка склалася. Але в той же час ми повинні її вирішити і я сподіваюсь на ваше порозуміння. Вчора ми спілкувалися з багатьма з Вами, досягли певного порозуміння. Дякую вам за те, що не відбувається ніяких радикальних дій, що питання вирішуємо у площині спілкування аби почути один одного".

До обговорення долучилися активісти, які цікавилися планами керівника міліції стосовно вирішення найбільш гострих і нагальних проблем нашого регіону. Валерій Рудик пообіцяв прислухатися до думки громадськості і запевнив, що працюватиме на благо громади і в жодному разі не захищатиме чиїсь особисті бізнесові інтереси.

Після тривалих дискусій та обговорень присутні на слуханнях активісти майже одноголосно підтримали кандидатуру Валерія Рудика на посаду керівника міліції Житомирщини.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: