У Житомирі планують пустити комунальний транспорт у район Малікова » Новини Житомира
 
 


У Житомирі планують пустити комунальний транспорт у район Малікова

Автор: news_maker від 21-05-2015, 19:01, переглядів: 1 468

У Житомирі планують пустити комунальний транспорт у район Малікова

280 тисяч гривень було виділено сесією Житомирської міської ради на розробку проекту щодо проведення комунального транспорту в район Малікова.
Відбулася виїзна нарада щодо проведення тролейбусної лінії за участю першого заступника міського голови Сергія Сухомлина, профільного заступника Євгенія Демчика та керівництва ТТУ.

«Необхідність з’єднати район Малікова з центром міста комунальним транспортом виникла вже дуже давно. У цьому районі проживає більше 10 тисяч мешканців Житомира, і відсутність комунального транспорту призводить до того, що пенсіонери, соціально незахищені люди, усі ті, хто мають право на пільговий проїзд, не можуть ним користуватись», - каже Сергій Сухомлин.

Заступник міського голови з транспортних питань Євгеній Демчик каже, що вартість проекту становить приблизно 18 мільйонів гривень: «Ми працюємо над оптимізацією руху в місті. Також важливо, що ми хочемо запустити на Малікова екологічний транспорт, технічно це можливо. Ми дамо людям змогу користуватися соціальним транспортом. Під час опитування мешканці району сказали, що важливо забезпечити перевезення дітей до ЗОШ № 36 та ЗОШ №7. У нас вже є позитивний досвід запускання тролейбусу за маршрутом Крошня – Велика Бердичівська. Люди вдячні».

Попередньо в район Малікова планується запустити один маршрут.

Гроші на проект можуть бути виділені як з міського бюджету , так і з державного.
У Житомирі планують пустити комунальний транспорт у район Малікова

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: