Справи про незаконне надання у власність 95 земельних ділянок у гідропарку перебувають у суді » Новини Житомира
 
 


Справи про незаконне надання у власність 95 земельних ділянок у гідропарку перебувають у суді

Автор: news_maker від 11-06-2015, 16:44, переглядів: 1 351

Справи про незаконне надання у власність 95 земельних ділянок у гідропарку перебувають у суді

Про це нам з посиланням на начальника управління обласної прокуратури Роксолану Гребенюк, повідомила прес-служба цієї структури. Наглядачі законності ініціювали розгляди у судах незаконне надання у власність земель лісогосподарського призначення, що розташовані на території Тетерівської сільради Житомирського району, поблизу житомирського міського Гідропарку.

Також, згідно з оприлюдненою інформацією, прокуратура у судовому порядку вимагає скасувати розпорядження райдержадміністрацій, якими затверджено введення експлуатацію готельно-розважального комплексу. Він збудований на території лісництва на межі Житомирського та Черняхівського районів.

Наразі за ініціативи прокуратури Верховним Судом України переглядається справа про звільнення землі, яку приватний підприємець самовільно використовує для обслуговування будівель і споруд у селі Оліївка Житомирського району, – повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Зауважимо, що прокурор області Любомир Війтович вважає захист інтересів держави у сфері використання лісових ресурсів один з провідних напрямків в роботі своїх підлеглих.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: