В Житомирі підняли олімпійський прапор » Новини Житомира
 
 


В Житомирі підняли олімпійський прапор

Автор: news_maker від 11-06-2015, 20:53, переглядів: 1 279

В Житомирі підняли олімпійський прапор

12 червня, у Баку стартують І Європейські ігри. Спортивну честь України на цих престижних змаганнях відстоюватимуть 243 спортсмени в 19 видах, з них - 6 житомрян: Мартиненко Єгор, Єлістратова Юлія, Степаненко Олександра (триатлон), Цуркан Віталій (веслування на байдарках), Рябченко Тетяна (велоспорт) та Лавренчук Тетяна (вільна боротьба).

Саме тому сьогодні в обласному центрі провели церемонію підняття олімпійського прапора.

Привітав присутніх зі святом олімпійського прапора заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута: «Дуже приємно, що на сьогоднішньому святі ми бачимо багато молоді, адже це значить, що в олімпійського руху Житомирщини буде гарне майбутнє, є кому продовжувати славетні традиції наших олімпійців та спортсменів найвищих категорій. Давайте всі разом направимо нашу підтримку та позитивну енергетику житомирянам в Баку, щоб вони гідно виступили і здобули медалі найвищого ґатунку».

Право підняти прапор Національного олімпійського комітету України отримали наші славетні легкоатлети: член збірної команди України Марина Ячнік та майстер спорту, члену збірної команди України Білорус Олексій.

Свято олімпійського прапора - важлива підтримка наших спортсменів, яка сприяє здобуттю командою України перемоги на світовому рівні.

Нагадаємо, що І Європейські ігри проходитимуть з 12 по 28 червня. Змагання відбуватимуться раз на чотири роки, за рік до проведення літніх Олімпійських ігор. Спортсмени змагатимуться в 15 олімпійських і 2 неолімпійських дисциплінах.

В Житомирі підняли олімпійський прапор
В Житомирі підняли олімпійський прапор
В Житомирі підняли олімпійський прапор
В Житомирі підняли олімпійський прапор

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: