Через негоду в області 20 населених пунктів лишилися без енергопостачання » Новини Житомира
 
 


Через негоду в області 20 населених пунктів лишилися без енергопостачання

Автор: news_maker від 16-06-2015, 15:40, переглядів: 1 239

Через негоду в області 20 населених пунктів лишилися без енергопостачання

Внаслідок складних погодних умов (спричинених дощем та сильним вітром) минулої доби від електропостачання було відключено 20 населених пунктів області. Негода нанесла збитки в Житомирському, Новоград-Волинському, Ємільчинському та Черняхівському районах.

Серед інших надзвичайних подій минулої доби – пожежі. Їх зафіксовано 7. Одне з загорянь призвело до загибелі людини. Про це і не тільки – в розповіді фахівця прес-служби Управління ДСНС у Житомирській області Павла Франчука:

"Трагедія сталася в с. Жадьки Черняхівського району. Там виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку. Повідомлення про займання надійшло близько 12-ї ночі. Вогнеборців викликали сусіди, які й помітили густий дим із оселі. Надзвичайники, які прибули до місця виклику, виявили на місці пожежі бездиханне тіло жінки. Як з’ясувалося, це була 85-річна власниця житла. Усі обставини пригоди наразі встановлюють фахівці. Крім того у с. Бехи Коростенського району загорівся автомобіль Пежо. Внаслідок чого знищено відсік двигуна. А в селах Нові Озеряни Брусилівського та Громада Любарського рятувальники гасили пожежі господарчих будівель".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: